Sieťové organizácie ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podnikov - Thomasová, Elena
Charakteristika sieťových organizácií. Strategické výhody sieťovej organizačnej štruktúry. Strategické nevýhody sieťovej organizačnej štruktúry. Dva základné typy sieťových organizácií. Uzly a väzby siete. Hlavné roly, v ktorých členovia sieťovej organizácie vystupujú. Typológia sieťových organizácií. Prednosti sieťových organizácií. Nevýhody sieťových organizácií.