Myslieť na nemysliteľné v Európe iná cesta ako ministerstvo financií EMÚ nie je, myslí si veľký finančník - Soros, George
Riešenie európskej dlhovej krízy. Prijatie opatrení k zabráneniu finančnej krízy v eurozóne ako celku. Rekapitalizácia európskeho bankového systému. Refinancovanie bánk. Medzinárodný menový fond a regulácia nesolventnosti.