Biomasa - Tóth, Miroslav, 1961-
Všeobecná definícia biomasy. Základné ekonomické vzťahy pri spotrebe biomasy. Výpočet porovnateľnej ceny 1 jednotky energie získanej z biomasy. Pestovanie biomasy ako nástroj na zvyšovanie konkurencieschopnosti poľnohospodárskeho podniku. Celospoločenský prínos pestovania energetickej biomasy.