Západ na vratkých nohách ak sa budú riešiť problémy len nalievaním peňazí, kde to celé skončí? - Ǻslund, Anders
Dlhové problémy eurozóny a lídri Európskej únie. Medzinárodný menový fond a zodpovednosť zaobchádzania s peniazmi daňových poplatníkov. Západná demokracia a rozvíjajúce sa ekonomiky. Ozdravenie štátnych rozpočtov.