Firemná filantropia a spoločenská zodpovednosť firiem v Európe - Vasilenková, Diana
Firemná filantropia. Firemná filantropia vo vybraných krajinách Európy. Spoločenská zodpovednosť firiem. Úloha vlády v oblasti spoločenskej zodpovednosti vo vybraných krajinách EÚ.