Potrebujete marketing na sociálnych sieťach? šíriť informácie o firme môžete aj cez nové komunikačné kanály na webe - Škutková, Jana
Inzercia prostredníctvom reklamy na sieťach. Využitie možností marketingu na sociálnych sieťach. Správna stratégia ako nástroj komunikačného kanála. Komunikácia na sieťach a rešpektovanie marketingových zákonitostí.