BOZP - zavedenie systému riadenia - Tichý, Miroslav
Zvyšovanie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci má dôležitý hospodársky význam, prináša zníženie strát, vyšššiu produktivitu, efektívnosť a kvalitu práce - znamená lepšiu prosperitu podniku a tým aj celej spoločnosti. Systém riadenia BOZP.