Konkurenčná výhoda v maloobchode s nábytkom - Vogl, Michaela
Transformácia ekonomiky Slovenskej republiky a konkurenčná výhoda podnikov. Podmienky vzniku konkurenčnej výhody a druhy a prejavy konkurenčnej výhody v maloobchode s nábytkom. Poznatky získané z prieskumu.