Research methods used in corporate and brand identity management - Šimorová, Lenka
Prístupy a metódy používané v manažmente spoločnosti a značkového výrobku. Výskumné metódy používané v podnikovej identite (corporate identity - CI) a manažmente značkového výrobku. CI audit. Manažment značky, metódy.