Inštitút deleného pracovného miesta už aj na Slovensku - Bystrická, Katarína
Novela zákonníka práce účinná od 1. septembra 2011 v ustanovení paragrafu 49a zaviedla nový inštitút pracovného práva, ktorým je delené pracovné miesto. Model fungujúci v západnej Európe. Podstata deleného pracovného miesta.