Revitalised European neighbourhood policy with stress on southern dimension countries - Štubniak, Marek
Európska politika susedských vzťahov (European Neighbourhood Policy - ENP). Predstavitelia Európskej únie a ich vzťah k susedným krajinám. Princípy novej ENP. Potreby a predpoklady budovania dobrých susedských vzťahov. Body, na ktoré by sa mala zamerať ENP.