Cesty plánujte lacnejšie pomôže vám špeciálny softvér s využitím cloudu - Koutný, Pavel
Zefektívnenie vynakladania finančných prostriedkov súvisiacich so služobnými cestami (SC) zamestnancov. Licencie upgrade systémov a budovanie IT infraštruktúry podniku. Využívanie cloudových riešení pri správe agendy SC. Úspory a sprehľadnenie procesu služobnej cesty.