Význam doplnkového štúdia porastie - Kubala, Martin
Význam a výhody doplnkového vzdelávania s cieľom podporiť kontinuálne vzdelávanie. Rozvíjanie vzdelávania zamestnancov s ambíciami zotrvať v biznise. Výučba a využívanie technológií a e-learningové prostriedky.