Tax harmonization versus tax competition in the European Union - Ďurinová, Ivona, 1964-
Vplyv globalizácie na daňové systémy. Harmonizácia daní v rámci Európskej únie. Harmonizácia daní verzus daňová konkurencia. Diskusie okolo problému harmonizácie daňových systémov.