Preskúmanie vedením - Šesták, Milan
Základné nástroje strategického riadenia definované požiadavkami certfikačných noriem a porovnanie s využitím pre riadenie organizácie. Prepojenie strategického, taktického a operatívneho smerovania organizácie.