Kontroverzia internetovej stratégie - Zagoršek, Branislav, 1984-
Existencia dvoch pohľadov na podnikateľské stratégie na internete. Internetové prostredie a stratégia z pohľadu zástancov tradičného prístupu. Stratégia na internete ako nový, neštandardný prístup. Stratégie v dynamickom prostredí. Syntéza dvoch prístupov.