Meranie efektívnosti poskytovania zdravotnej starostlivosti v krajoch Slovenskej republiky a Českej republiky - Boďa, Martin
Hodnotenie efektívnosti poskytovania zdravotnej starostlivosti v Slovenskej a Českej republike s použitím vedeckej metódy DEA (Data envelopment analysis).