Vnímanie krízy - Záležáková, Eliška
Haľadanie odpovedí na otázniky krízy. Potreba viac tvorivosti, originality, variability v hľadaní východísk, predvídavosti dôsledkov, zmien stereotypov v pracovnej činnosti, profesiách, výrobe, produktoch, v manažmente. Niekoľko námetov na východisko z krízy v oblasti poľnohospodárstva, stavebníctva a cestovného ruchu.