Innovation business models: the case of Eastern Slovakia - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Inovácie a konkurencia. Podnikateľská kultúra a podnikateľský model. Otvorený podnikateľský model. Ciele a metodológia. Výsledky prieskumu - analýza situácie na východnom Slovensku. Diskusia. Inovačný podnikateľský model. Financovanie, výskum a vývoj. Inovácia a duševné vlastníctvo. Marketing. Budovanie siete.