Zreálnenie hodnôt migrácií medzi Slovenskou a Českou republikou v rokoch 1995-2008 - Čief, Rastislav
Porovnanie údajov ŠÚ SR o migrácii medzi SR a ČR za obdobie 1995-2003 a údajov z Českého štatistického úradu.