Eliyahu M. Goldratt a jeho Teória obmedzení (TOC: Theory of constraints) - Strýček, Pavol
Teória obmedzení a jej autor Dr. Eliyahu Moshe Goldratt. Hlavné princípy a nástroje zvyšovania výkonnosti použitím TOC. Obmedzenia v riadení podniku. Príklad TOC aplikácie v riadení materiálového toku.