Vývoj vybraných ukazovateľov charakterizujúcich vstup práce do výrobného procesu v priemysle, v potravinárskom priemysle a vo výrobe mlieka v SR v období 2000 až 2010 - Chajdiak, Jozef
Analýza vývoja ukazovateľov v priemysle, v potravinárskom priemysle a vo výrobe mlieka podľa počtu zamestnancov a odpracovaných hodín.