Dane malých a stredných podnikov v Rakúskej republike - Zoľák, Štefan
Systém daní v Rakúskej republike. Druhy daní pre malé a stredné podniky. Daň z príjmov. Daň z kapitálových príjmov. Daň spoločností. Daň z prevodu nehnuteľnosti. Daň z poistenia. Komunálna daň. Cestná daň. Daň z reklamy. Daň z pridanej hodnoty.