Slovenská ekonomika v kontexte stratégie "Európa 2020" - Andrejčíková, Mária
Inovačná stratégia SR na roky 2007-2013. Hrubé domáce výdavky na vedu a výskum. Globálny inovačný index v Európe a vo svete. Vzdelávanie v EÚ, Bolonský proces. Vzdelávanie v SR. Európa 2020 - hlavné ciele EÚ.