Kvalita čiarového kódu - Revallová, Marianna
Čiarové kódy a ich kvalita, ktorá má dopad na spracovanie dát a manipuláciu s výrobkom. Dôvody kvality čiarových kódov, kto ju môže ovplyvniť, a ako sa má kvalita čiarových kódov hodnotiť.