Nové typy lepenkových palet a paletových boxů - Vítek, Miloslav
Progresívne typy lepenkových paliet a box-paliet. Charakteristika, využitie a výhody paliet: MC-box, Easy-box, Pallrun, Hex hydro, Karton pallet, Duro-pal, Stac-pac a ďalších paliet.