Efektivní a ekologické přepravní systémy - Cempírek, Václav
Sytémy, ktoré využívajú rýchlu a jednoduchú horizontálnu prekládku cestných návesov na špeciálne železničné vozy. Charakteristika a využitie systémov Lorry-rail a Cargobeamer. Konkurencieschopnosť dopravných časov a cien prepravy.