Podpora logistických procesů v ERP systému - Traxler, Jiří
ERP systém (Enterprise resource planning) - komplexný systém pre riadenie podnikových zdrojov. Podpora interných procesov. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Prehľad o chode podniku. Podpora a riadenie skladu. Kontrola procesov. Podpora externých procesov. Elektronická komunikácia.