Zavedenie manažmentu rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Metódy identifikácie rizika podniku. Swot analýza podniku. Analýza úloh (task analysis). Analýza stromu porúch (fault tree analysis, FTA). Analýza príčin a následkov (cause and consequence analysis, CCA). Obchodné riziká.