Problémy aplikácie bonitných a predikačných modelov v podnikateľskom prostredí SR - Kabát, Ladislav
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Analýza informačnej kvality základných indikátorov vystupujúcich v predikčnom Altmanovom modeli. Nástroje overovania finančnej stability podnikov.