Information technology outsourcing much more than cost reduction? - Schwarz, Oliver, 1969-
Outsourcing ako mega trend posledných desaťročí. Teoretické základy. Nevyhnutné zníženie nákladov. Strategická hodnota. Reakcia burzy cenných papierov. IT outsouricng.