Čo skrýva fenomén Basel III ? - Malina, Ľubor
Nová štruktúra regulácie v EÚ, ktorá je tvorená samotnou smernicou, obsahuje najmä kvalitatívne požiadavky na podnikanie finančných inštitúcií. Európska regulácia a analýza situácie v EÚ v kontexte Basel III.