Obchodovanie na finančnom trhu z pohľadu podnikateľského subjektu - Kudzbel, Marek
Kapitálový trh na Slovensku z pohľadu investovania podniku. Finančný manažment a finančné riadenie. Pôsobenie firiem na finančnom trhu a ich rozdelenie do dvoch kategórií. Možnosti investovania na finančnom trhu.