3D secure - bezpečné platby kartami na internete - Vargová, Viktória
Elektronické bankovníctvo a význam platobných kariet v platobnom styku. Zavedenie štandardov pri spracovaní debetných a kreditných transakcií a zabezpečenie globálnej interoperability čipovej technológie.