CWS index score is related with cross expert correlation consensus in group of personal managers - Hanák, Róbert, 1979-
Rôzne riešenia toho istého problému rôznymi personálnymi expertmi. CWS index bol meraný v skupine personálnych manažérov a ich skóre bolo porovnané mierou ich vzájomnej zhody meranej krížovou koreláciou. Metóda, výsledky, diskusia.