Vývoj cien 5 ročných swapov kreditného zlyhania Írska a Grécka v rokoch 2009 - 2011 - Pintér, Ľubomír
Vymedzenie pojem swap kreditného zlyhania (CDS) a komparácia CDS s produktom poistenia. Vývoj cien 5 ročných CDS vybraných krajín PIIGS v rokoch 2009-2011.