Daňové podvody na dani z pridanej hodnoty a možnosti ich prevencie - Kolenčík, Pavol
Teoretické aspekty nepriamych daní, ako aj praktické problémy daňových únikov a možnosti ich prevencie zo strany EÚ a národných legislatív. Formy opatrení a predchádzania daňových podvodov pri dani z pridanej hodnoty.