Aplikácia DEA modelov na hodnotenie produkčnej efektívnosti bankových pobočiek - Kočišová, Kristína
Pojem DEA analýza a DEA model. Hodnotenie efektívnosti prostredníctvom DEA modelov v bankovom sektore.