Public relations aktivity vybraných bánk - Trebuľová, Andrea
Nedôvera voči finančným inštitúciám a nedostatočná finančná gramotnosť sú problémami Slovákov. Banky v tomto smere uskutočnili prvé kroky, ktoré by si však zaslúžili výraznejšiu podporu vo forme medializácie a sprostredkovania informácií širšiemu publiku.