Voda - komodita blízkej budúcnosti? - Árendáš, Peter, 1986-
Voda ako veľmi dôležitá komodita. Množstvo vody na jedného obyvateľa v niektorých krajinách sveta. Vodné zdroje na Slovensku. Využitie vody. Hydroenergetika na Slovensku. Voda ako investícia na finančnom trhu. Vodné indexy. Vodný index S&P Global water index. Porovnanie výkonnosti vodných indexov a iných aktív.