Zadlženosť českých domácností bankovými úvermi po vstupe do EÚ - Mura, Ladislav, 1979-
Zhodnotenie zadlženosti českých domácností bankovými úvermi v období po vstupe Českej republiky do Európskej únie prostredníctvom štatistických metód.