Automatizace: cesta k zefektivnění procesu finanční závěrky - Tkáč, Karel
Požiadavka rýchlosti a efektivity spracovania finančnej závierky. Výzvy a problémy spracovania finančnej závierky. Kontrola a riadenie. Automatizácia. Kvalitatívna kontrola a sledovanie kvality. Závierková dokumentácia.