Situácia na európskom trhu práce a vybrané kľúčové ukazovatele - Prelovský, Ivan
Pohľad na situáciu trhu práce v EÚ-27. Kľúčové ukazovatele. Vývoj miery nezamestnanosti za 5 rokov. Miera nezamestnanosti mladých ľudí.