Ekonomický Vývoj Žilinského samosprávneho kraja v čase hospodárskej krízy - Ondrušek, Miloš
Charakteristika Žilinského kraja. Vybrané makroekonomické ukazovatele Žilinského samosprávneho kraja, ich vývoj v čase pred a počas hospodárskej krízy.