Fiškálna únia vyžaduje daňovú a rozpočtovú harmonizáciu - Hölcz, Róbert
Budúce smerovanie eurozóny a znižovanie zadlženosti a ekonomického rastu. Zavedenie fiškálnej únie, ktorá by mala obmedzovať suverenitu národných parlamentov. Slovenská ekonomika a hospodársky rast.