Šetrenie municipalít sa prvý krát prejavilo vo vyšsom medziročnom raste celkových príjmov - Hrvolová, Barbora
Objem výnosov z podielových daní z príjmov fyzických osôb v prvom polroku 2011. Štruktúra daňových a celkových príjmov a výdavkov municipalít v porovnaní s prvým polrokom 2010. Porovnanie s predchádzajúcim obdobím.