Daňový poriadok 2012 - Burák, Emil
Daňová reforma UNITAS, ktorá znamená zmeny v daňovom procese. Daňový poriadok ako kľúčová norma k daňovému procesu, ktorý rieši všetky základné otázky zdaňovania v SR. Vybrané zákony a doplnenia.