Odstraňovanie subjektivity pri určovaní kritérií hodnotenia pracovníkov v rámci spoločenskej zodpovednosti - Hudák, Matej, 1984-
Spoločenská zodpovednosť, oblasti spoločenskej zodpovednosti. Hodnotenie pracovníkov. Nová možnosť určovania váh kritérií hodnotenia pracovníkov, ktorá z časti eliminuje subjektivitu pri tomto hodnotení.