Spokojnosť zákazníkov vo vybranej spoločnosti - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Pojem spokojnosť zákazníka. Hodnotenie spokojnosti zákazníka. Prieskum spokojnisti zákazníkov v STK Košice. Vyhodnotenie výsledkov dotazníkového šetrenia. Návrhy na riešenie problémových oblastí.