Impact of the global economic crisis on small and medium-sized enterprises in Slovakia - Kinčáková, Michaela
Dopad globálnej ekonomickej krízy na malé a stredné podniky v Európskej únii. Globálna ekonomická kríza a malé a stredné podniky v Slovenskej republike. Podniky, ktoré chcú uspieť v čase krízy a po kríze, musia zaktivizovať svoju činnosť a nastaviť sa na proces globálnej obnovy.